REUTERS/Craig Brough
REUTERS/Craig Brough

Fernandes nije htio dati ruku Ronaldu, a fantomski razgovor s čelnicima Bayerna se nije dogodio

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.11.22. | 09:19

Bruno se naljutio na svojeg kapetana i donedavno ponajboljeg igrača svijeta te je izvjesno da nakon ovog SP-a više neće dijeliti istu svlačionicu.

Intervju Cristiana Ronalda za poznatog engleskog novinara Piersa Morgana glavna je tema razgovora na Otoku, ali i puno šire. Nema po kome Portugalac nije sasuo drvlje i kamenje, aktualnom treneru poručio je da ga ne poštuje, za bivšeg je rekao da nikad nije čuo za njega prije nego što je došao u klub, a sve je začinio izjavom kako se osjeća izdano.

Svega jedan dan nakon tog intervjua, koji bi i nekome tko nije nogometni fanatik bio iznimno zanimljiv, krenule su stizati reakcije sa svih strana svijeta. Prvo je stigla vijest kako će United kazniti Ronalda s milijun funti zbog kršenja klupskog pravilnika, ali se nekoliko sati kasnije oglasio i sam klub koji je u službenom priopćenju saopćio kako je će se na Ronaldov intervju oglasiti tek kada 'sve činjenice budu utvrđene'.

Naravno, kako je Ronaldo u intervjuu žestoko izgrdio klub, to je pokrenulo domino efekt u kojem se Portugalca 'prodalo' u barem 10 drugih klubova. Priča se o SAD-u, Sportingu, neki čak govore kako bi mogao ostati u Kataru i nakon SP-a, a pojavila se i priča kako je Portugalčev agent već odradio nekoliko rundi pregovora s Bayernom.

No, istu su demantirali novinari njemačkog Skya koji ističu kako Ronaldo neće u Bayern te da je razlog tome identičan onome zašto se pregovori nisu vodili ni ovog ljeta. Portugalac je za Bavarce preskupa investicija, a ne ide mu u prilog ni činjenica što će u veljači 2023. proslaviti 38. rođendan.

Kako bilo, ova priča je sve samo ne gotova. U Unitedu su ljuti na Ronalda, a vidjelo se to i po reakciji Brune Fernandesa koji mu nije htio dati ruku u svlačionici portugalske nogometne reprezentaciji. Odnos Ronalda i i ostatka svlačionice trajno je narušen. Sam protiv svih je sada Ronaldo, dok se u Portugalu sad podosta priča i o tome hoće li Ronaldovi privatni problemi postati preveliki uteg i za reprezentaciju? Iako je 'tempirao' intervju za kraj polusezone, izgleda kako vrijeme za takve optužbe kakve je iznio ipak nije pogodio. Sapunica se nastavlja… (I.A.S.)



Tagovi

Cristiano RonaldoPortugalska nogometna reprezentacijaManchester UnitedKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti