JENNIFER LORENZINI/Reuters
JENNIFER LORENZINI/Reuters

Juventusovi igrači organizirali kućne zabave, bit će kažnjeni

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.04.21. | 16:31

Trojica su bili kolovođe.

Kako napominju talijanski mediji, policija je upala u kuću Juventusova igrača Westona McKenniea dok je on organizirao zabavu s Dybalom i Arthurom, kao i njihovim prijateljima.

Takva zabava nije u skladu s aktualnim mjerama koji vrijede u Italiji, a susjedi su pozvali policiju kojoj nitko nije htio otvoriti vrata, međutim, policajci su potom došli sa dozvolom za ulazak te su dočekali veselu družinu.

Epilog priče bit će kazna Juventusa koja će vjerojatno biti nešto veća od 400 eura koliko će iznositi kazna talijanski vlastodržaca.

Također u obzir dolazi i kazna za opstrukciju policajaca na dužnosti obzirom na neotvaranje vrata.

Već neko vrijeme po medijima u Italiji piše se o mogućim odlascima iz Juventusa, a Argentinac Dybala jedno je od zvučnijih imena na tom popisu. Vlasnici kluba traže 'glave' nakon ispadanja iz Europe, spominje se otkaz Pirlu, odlazak Ronalda... Pred Starom damom su izazovna vremena, Bianconeri itekako pamte bolje trenutka.

Kasnije je stigla obavijest da kapetan kluba, Bonucci, ima koronavirus što nadalje komplicira situaciju za torinskog velikana, a klub je protiv veselog trojca pokrenuo disciplinski postupka te se za sada zna da će kazna biti propuštanje gradskog derbija protiv Torina.



Tagovi

JuventusWeston McKenniePaulo DybalaArthur

Ostale Vijesti