REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Juve riješio Fiorentinu golom Rabiota, Tardelli opleo po Pogbi: “Klub je u problemima, a on ide na skijanje”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.02.23. | 20:33

Brekalo je pobjedu Stare dame odgledao s klupe.

 U susretu 22. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio Fiorentinu sa 1:0. Pogodak odluke zabio je Adrien Rabiot u 36. minuti.

Torinska Stara dama je u 59. minuti zabila i drugi pogodak, no gol Dušana Vlahovića je poništen nakon pregleda video snimke zbog zaleđa. Istu sudbinu doživio je i pogodak gostujućeg veznjaka Gaetana Castrovillija u 89. minuti. Gol koji je zabila momčad Fiorentina poništen je zbog zaleđa i to nakon intervencije video pomoćnika. Hrvatski nogomataš Josip Brekalo nije nastupio za "Viole".

Bila je to druga ligaška pobjeda Juventusova u nizu, nakon tri kola bez slavlja, dok je Fiorentina već pet kola bez pobjede.

Spomenimo kako je poslije utakmice legenda Juventusa Marco Tardelli ‘opleo’ po Paulu Pogbi:

"Pogba nije igrao od travnja 2022., kada je još bio u Manchesteru. On je sada problem za Juve, ne znamo kada će se vratiti i ne znamo što želi raditi. Pogba ide na skijanje dok se njegovi suigrači nalaze u velikim problemima. Danas je Pogba problem kojeg Bianconeri moraju riješiti, a ova situacija pokazuje i da Juve nema dovoljno jasnih ideja. Po mom mišljenju Allegri mora preuzeti odgovornost, nije normalno imati takvog igrača na platnom popisu. Ni njegovo ponašanje prema suigračima nije fer, to me nervira“, rekao je za Rai 2 bivši talijanski reprezentativac. (Hina, G)



Tagovi

JuventusSerie AItalijaFiorentina

Ostale Vijesti