JENNIFER LORENZINI/Action Images
JENNIFER LORENZINI/Action Images

Jurić bijesan odjurio s intervjua: „Manjka vam poštovanja, odlazim!“ (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.05.21. | 09:02

Poprilično ga je uzrujalo pitanje o Juventusu.

Ivan Jurić netko je kome dionice definitivno jako rastu. Hrvatski strateg na klupi Verone u posljednjem je kolu Serie A remizirao na gostovanju protiv Napolija, a njegova je momčad okončala sezonu na 10. mjestu.

Bilo je uspona i padova, ali sezona je i više nego uspješna. Uostalom, to da Jurić radi fantastičan posao znaju i vrapci na grani te sigurno nije slučajno što ga se već neko vrijeme – što konkretno, što ne – povezuje s Milanom, Atalantom, Napolijem, Fiorentinom i Torinom.

Jurićeva momčad odigrala je slabije u završnici sezone, ali treba reći kako je remi protiv Napolija itekako dobar rezultat za zaključiti sezonu. Nakon utakmice, u razgovoru za Sky, Jurić je jednostavno 'poludio' nakon pitanja talijanskih novinara. On vjeruje da je zaslužio da ga se pita o igri njegove momčadi i onome što se dalo gledati na terenu, ali na Skyu su prvo htjeli otvoriti Juventusom kojem je rezultat iz Napulja jako pogodovao.

„Odmah na početku ogromno glupost! Morali biste poštovati Veronu, ne možete pričati tako o nama! Morate nam pokazati poštovanje, razumijete li me?! I morate gledati Veronine utakmice tijekom cijele sezone“, riječi su Ivana Jurića. Massimo Ugolini pokušao je ublažiti situaciju, ali…

„Ne, nećete vi ništa završiti! Neću pričati s vama jer morate pokazati poštovanje, a to ne radite, je li vam jasno? Neću vam dopustiti da završite pitanje jer me ne poštujete! Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša momčad je uvijek davala sve od sebe, uvijek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Manjka vam poštovanja, odlazim!“

Jurićev ljuti istup pogledajte u nastavku.



Tagovi

Ivan JurićHellas VeronaSerie ASky Sports

Ostale Vijesti