Belgija: devet pogodaka u dvije utakmice, asistencija Bačelić-Grgića

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.08.14. | 23:06

Odlično otvaranje 4. kola belgijskog prvenstva. Mouscron i Standard utrpali jedni drugima ukupno sedam komada.

Pravi festival golova moglo je vidjeti 11 tisuća posjetitelja Le Canonniera. Domaći Mouscron primio je pogodak već u 12. minuti susreta. Strijelac za Standarda iz Liègea bio je Igor de Camargo. No, tada na scenu stupa domaći Mouscron. Prvo u 19. minuti pogotkom odgovara Abdoulaye Diaby, a samo tri minute kasnije prednost domaćinima donosi Anice Badri. Diaby se drugi put upisuje u strijelce u 32. minuti, a dvije minute prije predaha Tony Watt pogađa za smanjenje zaostatka Standarda. Drugih 45 minuta donosi nova dva pogotka, oba u mreži gostiju. U strijelce se za Mouscron upisuje i Benjamin Delacourt u 66. minuti, a zadnji čavao u lijes Standarda za 5:2, postavlja Badri tri minute prije kraja susreta.

Mnogo neizvjesniji susret odvijao se u Bruggeu, gdje su se susreli gradski rivali Club i Cercle. Domaćine je u vodstvo doveo Čileanac Nicolas Castillo, dok je konačnih 1:1 postavio Junior Kabananga , a pogotku je prethodila odlična asistencija našeg Stipe Bačelić-Grgića. Ovu mu je prvu asistencija ove sezone, a svoj prvi pogodak za Cercle postigao je u pretprošlom kolu protiv Genka.

Pro League, 4. kolo:
Mouscron Péruwelz – Standard Liege 5:2 (A. Diaby 19', 32', A. Badri 22', 87', Delacourt 66'/ I. De Camargo 12', T. Watt 43')
Club Brugge – Cercle Brugge 1:1 (N. Castillo 29'/J. Kabananga 66')

(Foto: Action Images)


Tagovi

Stipe Bačelić-GrgićCercle BruggeClub BruggeStandardMouscron

Ostale Vijesti