Jelavić o dolasku u Lokomotivu: Na koliko sam potpisao i za koliko? Ne znam...

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.09.20. | 16:53

Bivši golgeter hrvatske reprezentacije u najmanju ruku je nonšalantan.

U ponedjeljak je službeno potvrđena informacija koja je stigla minulog vikenda.

Nikica Jelavić novi je igrač Lokomotive, a zanimljivo, ni sam igrač ne zna koliko mu traje ugovor. Naime, u vidljivo dobrom raspoloženju dao je kratki intervju za Sportske novosti u kojemu je otkrio da nije niti gledao ugovor koji mu je ponudio klub s Kajzerice, već da ga je odmah potpisao.

„Na koliko sam potpisao? Ne znam... Za koliko samo potpisao? Ne znam... Ne zezam se uopće. Božidar Šikić (direktor Lokomotive, op.a.) stavio je pred mene ugovor, nisam pročitao niti slovo, samo sam potpisao, rekao sam mu: 'Šika, samo daj da potpišem, ne zanima me niti cifra niti duljina ugovora.' Na kraju sam dobio fascikl u koji sam ga spremio i odnio kući, a i tamo ga nisam otvorio. Tako da ne znam te odgovore. Pa mislim da sam potpisao na šest mjeseci ili godinu dana. Valjda. Pa neću u ovim godinama potpisivati na dvije godine! Kako li je samo brzo vrijeme proletjelo. Evo, već sam napunio 35, a živo se sjećam tekstova u kojima se pisalo da sam talentirani igrač, ha, ha, ha...“, rekao je Jelavić za spomenuti izvor.

Opisao je i kako je došlo do suradnje s „Loksom“.

„Dogodilo se sasvim spontano. Meni je odgovaralo što je klub iz Zagreba, jer nigdje drugje ne bih otišao niti sam na to pomišljao. U Zagrebu mi je obitelj, a dugo nisam živio s njima. Zaželio sam se obitelji, tako da je jedina opcija koja je dolazila u obzir bio Zagreb. Kontaktirao me Božidar Šikić, dogovorili smo se za dvije minute. Zato nisam niti gledao što potpisujem“, rekao je Jelavić i potom prokomentirao visinu plaće: „Ma stvarno ne znam kolika mi je plaća, nisam gledao. Tako da ako bude pitanje za koliko para igram, nemam pojma. Ali nije puno, sigurno“.

Možemo šeretski zaključiti da je Nikica dovoljno zaradio kroz karijeru, poglavito u zadnjih četiri i pol godine u Kini, da ga plaća u Lokomotivi objektivno i ne može brinuti.

(Foto: Igor Kralj/PIXSELL)


Tagovi

Nikica Jelavić

Ostale Vijesti