Action Images via Reuters/Andrew Boyers
Action Images via Reuters/Andrew Boyers

Jedan igrač posebno se istaknuo kod Cityja, a evo kako su ocijenjeni Kovačić i Gvardiol

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 22:00

Hrvatski reprezentativci odigrali su fantastičnu utakmicu protiv Lutona, a to potvrđuju i ocjene

Sjajne igre Joška Gvardiola i Matea Kovačića te golovi u pobjedi Manchester Cityja protiv Lutona, nisu prošli nezapaženo niti u svjetskim medijima, kao i specijaliziranim portalima za statistiku.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Goal je obojici Hrvata dao sedmicu, a jedini koji su zaradili 8/10 u redovima Cityja bili su Kevin De Bruyne i Jeremy Doku.

"Gledao je kako se ubaciti s lijevog boka i puca iz daljine, kao što je to učinio na Bernabeuu. U jednom opuštenom trenutku Fred Onyedinma je prošao pored njega, što je rezultiralo gredom Lutona u nastavku akcije, ali uglavnom je njegova igra bila pozitivna te je rezultirala pogotkom u sudačkoj nadoknadi", napisali su o Jošku Gvardiolu.

Što se hrvatskog veznjaka tiče, Goal je napisao: "Sredinom drugog poluvremena uputio je odbijeni udarac preko gola prije nego što je poluvolejem pogodio mrežu za 2-0. Neloš način za postizanje prvog pogotka u Premier ligi za City", obrazložili su Kovačićevu sedmicu.

Popularna aplikacija za sportsku statistiku - Sofascore, također je bolje ocijenila Dokua i De Bruynea, jedini su koji su zaradili ocjene iznad 9.0, no hrvatski tandem nije previše kaskao za njima. Po mišljenju Sofascorea, Gvardiol je zaradio 8.7, a Kovačić čak 8.9 ocjenu.

Posebno dobro naš je duet prošao kod ocjenjivanja portala WhoScored. I kod njih je Jeremy Doku s ocjenom 9.4 igrač utakmice, dok je Mateo Kovačić kao drugi najbolje ocijenjeni igrač zaslužio 8.6 ocjenu, iznad Joška Gvardiola i Kevina de Bruynea sa 7.9 ocjenom. (I.M.)




Tagovi

Premier ligaPremiershipManchester CityLuton TownMateo KovačićJoško GvardiolJeremy DokuKevin De Bruyne

Ostale Vijesti