REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Guardiola hvali Gvardiola: „Takvog igrača je teško naći”

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.04.24. | 21:14

Hrvatski branič ima tjedan iz snova

Nije nikakva vijest da je Manchester City pobijedio Luton, pa čak niti da su im zabili pet komada, ali kada dva najljepša pogotka zabiju Mateo Kovačić i Joško Gvardiol, to je utakmica koja se pamti, pogotovo u Lijepoj našoj.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski tandem u redovima prvaka Europe počastio je navijače na Etihadu spektakularnim pogocima, pri čemu je Mateo Kovačić neskromno rekao kako smatra da je njegov mlađi reprezentativni kolega zabio ljepši gol.

Joška Gvardiola i njegov rast u Cityju komentirao je i Pep Guardiola.

“Puno je napredovao. Stigao je i u nekim razdobljima bio zbunjen. Gubio je dosta lopti, svaki put kad je imao loptu htio je napraviti nešto izuzetno s njom”, kazao je Katalonac nakon utakmice, a potom podijelio o čemu je sve pričao s najskupljim braničem u povijesti:

“Pričali smo o tome i rekao sam da branič mora raditi najlakše, najjednostavnije stvari. Shvatio je poruku i igrao jako dobro. Obrambeno je bio snažan, a može igrati i u sredini terena. Takvog je teško naći. Ljevaka koji se ugodno osjeća i s desnom nogom”, nije štedio pohvale Guardiola za Gvardiola. (G)



Tagovi

Joško GvardiolPep GuardiolaManchester CityPremier ligaPremiershipLuton Town

Ostale Vijesti