REUTERS/Sarah Meyssonnier
REUTERS/Sarah Meyssonnier

Je li to Tuchel najavio najveći transfer 21. stoljeća? „Mbappé uskoro slobodan? Da, igrat će za nas!“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.12.23. | 15:34

Ima opciju da produlji ugovor za dodatnu godinu, ali zasad ju ne planira iskoristiti.

Kad je Bayern doveo Harryja Kanea, mnogi su ih odmah proglasili jednim od najvećih kandidata za osvajanje Lige prvaka. Englez je zasad opravdao sva očekivanja, postao je prva violina bavarskog velikana, ali, kako sad stvari stoje, već za pola godine Harry bi, koliko god on bio dobar, mogao postati 'drugi' u Bayernu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, na kraju ove sezone isteći će ugovorna obveza Mbappéa s PSG-om. S tim da, važno je naglasiti, Francuz ima opciju u ugovoru prema kojoj može produljiti suradnju s velikanom iz francuske metropole do lipnja 2025.godine. No, Mbappé se po tom pitanju još uvijek nije izjasnio, odnosno nije rekao da ili ne, već je mudro šuti i skuplja opcije za nastavak karijere.

A jedna od opcija zove se Bayern. I to ozbiljna opcija. U razgovoru za francuski Chanel+, trener Bayerna Thomas Tuchel potvrdio je kako je priča oko Mbappéa i Bayerna prilično ozbiljna.

„Mbappé je slobodan sljedeće godine? Da, igrat će za nas. Kylian je Kylian, jako je inteligentan. Imali smo dobar odnos. Ako bude htio doći u Bayern, ja ću osobno krenuti po njega da ga dovedem ovdje. Kad on nešto želi, on to i dobije“, riječi su stratega Bayerna.

Pod vodstvom Thomasa Tuchela, Kylian Mbappé odigrao je ukupno 98 utakmica te je pritom skupio nadrealnih 83 pogotka i 46 asistencija. Zajedno su osvojili dva naslova prvaka Francuske, Francuski nogometni kupi i Francuski nogometni liga kup, baš kao i dva Francuska nogometna superkupa.



Tagovi

Paris Saint-GermainPSGThomas TuchelKylian Mbappé

Ostale Vijesti