Je li ovo moguće? Messi pokušao zaustaviti dolazak prvog pojačanja Barcelone ove zime

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.01.19. | 12:06

Tri su razloga zbog čega je Argentinac bio protiv.

Jean-Clair Todibo prvo je pojačanje koje je Barcelona potpisala ove zime. Doduše, mladi Francuz će na Camp Nou stići tek na ljeto, kad mu istekne ugovor s Toulouseom, a lako se moglo dogoditi da uopće i ne dođe u katalonski klub. Naime, španjolski nogometni tabloid Don Balon donosi kako je Lionel Messi pokušao stopirati taj transfer.

Tako Don Balon donosi tri razloga zbog kojih je Messi skeptičan da bi Todibo mogao biti pojačanje – prvi je činjenica da je ovaj 19-godišnjak ove sezone praktično odigrao svoju prvu seniorsku sezonu nakon prelaska iz B u prvu momčad Toulosea. Drugi je sumnja u ponašanje Todiba jer je Messi navodno čuo usporedbe novog igrača Barcelone s Ousmaneom Dembeleom, a on baš nema dobar renome u svlačionici katalonskog kluba.

Treći razlog je pomalo u razilaženju s prva dva. Naime, Messiju nije jasno zbog čega Todibo nije došao već sada. Ako čelnici kluba misle da je on igrač za Barcelonu, onda bi on mogao pomoći već ovog proljeća s obzirom da Barcelona ima problema s ozljedama. Todibu istječe ugovor s Toulousom na ljeto pa će doći na proljeće, ali Katalonci ne bi trebali imati problema s nekoliko milijuna eura koliko bi francuskom klubu platili da su igrača željeli dovesti već ove zime.

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Jean-Clair TodiboLionel Messiprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti