Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Jako loše vijesti za Dinamo: Bruno Petković otpao za utakmicu s West Hamom!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.12.21. | 11:10

Nije se pojavio na današnjem letu za London, a Kopić je istaknuo kako je njegovim igračima teško pao podbačaj u derbiju.

Bruno Petković neće igrati sutrašnju utakmicu između West Hama i Dinama u grupnoj fazi Europske lige, javlja Jutarnji list.

Od ranije je poznato da Kopić ne može računati na Jurića i Čopa, s tim da je Jurić ipak otputovao za London. Dinamo je tako ostao na svega jednom zdravom napadaču, Komnenu Andriću.

„Usprkos našim očekivanjima, želji i volji da odigramo kvalitetnu utakmicu i ostvarimo povoljan rezultat, nismo uspjeli i žao nam je zbog toga. Krivo nam je i zbog naših navijača koji su nas podržali u velikom broju, kao i prije utakmice“, naglasio je Kopić prije leta, a njegove riječi prenosi Jutarnji list.

„Što se pak tiče West Hama, proljeće jest osigurano, ali u London idemo s ambicijom da ostvarimo pozitivan rezultat, da popravimo kvalitetu naše igre i da napravimo sve da osvojimo bod koji nam donosi proljeće u Europskoj ligi“, dodao je privremeni trener Dinama.

„Dečki su radili i rade izvanredno na ovim treninzima što sam s njima napravio i samim time nam je podbačaj u derbiju još teže pao. Jer i treninzi i razgovori su bili zaista na najvišoj razini. Sve smo izanalizirali i iskomunicirali nakon utakmice, uvidjeli greške koje smo napravili u odnosu na početnu ideju igre i zaista kod igrača postoji apsolutna odgovornost prema klubu, postoji volja, motivacija, a na meni kao treneru je apsolutna odgovornost za sve što se događa u momčadi i na terenu“, zaključio je Željko Kopić.


Tagovi

Dinamo ZagrebBruno PetkovićWest HamŽeljko Kopić

Ostale Vijesti