Pixsell
Pixsell

Jakirović: “Vrijedan bod za nas, čestitam Majkiću na sjajnoj utakmici”, Garcia: “Sve je bilo protiv nas”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.05.23. | 22:07

Viđenje dvaju trenera poslije sjajnog ogleda na Rujevici.

Pravu ljepoticu kola moglo je uživo gledati više od 6500 gledatelja na Rujevici koji su od prve do zadnje minute utakmici Rijeke i Istre 1961 dali posebnu dimenziju. Na kraju, rezultat je bio 2-2, s tim da je Rijeka do boda stigla u sedmoj minuti dodanog vremena nakon što je precizan bio Ampem.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Istrijani su od 37.minute imali igrača manje, ali su svejedno početkom nastavka uspjeli povećati svoje vodstvo na 2-0- Rijeka je na kraju uspjela izjednačiti, a poslije utakmice su svoje impresije kratko dali Sergej Jakirović i Gonzalo Garcia.

“Čestitam dečkima što su bili ustrajni do kraja, nije im bilo nimalo jednostavno. Nisam bio nimalo zadovoljan kako smo igrali u prvom poluvremenu, djelovali smo ispuhano i nonšalantno u nekim situacijama. Istra 1961 je dobra momčad koja teži posjedu i koja te može kazniti. Primili smo gol baš kako smo i igrali u prvom poluvremenu. U nastavku smo krenuli s Obregonom, a onda ubacili svježe, brze igrače kako bismo stavili protivnika pod što veći pritisak s ubačajima. Lovre Majkić je obranio četiri-pet lopti koje sam vidio u golu, čestitam nu na dobroj utakmici. No, na kraju smo uspjeli te je ovo jako vrijedan bod za nas”, u jednom je dahu za kamere Max Sporta rekao Sergej Jakirović, trener Rijeke.

Nakon Metkovca na klupi momčadi s Kvarenera, svoje viđenje utakmice dao je i Gonzalo Garcia.

“Zadovoljan sam zbog navijača, vidi se koliko uživaju i hvala im na podršci koju nam daju. Zadovoljan sam, bili smo puno bolji kad smo igrali 11 na 11. Dobili smo dva žuta kartona iz dva prekršaja koje smo napravili. I u nastavku, iako smo imali 10 igrača, smo igrali dobro. Zabili smo, imali kontrolu, ali onda se počelo događati sve više i više stvari… Moram biti zadovoljan, čak smo u jednom trenutku bili devet protiv 11.Sve je bilo protiv nas, ali igrači su pokazali nevjerojatnu osobnost. U globalu smo odigrali sjajnu utakmicu i moramo biti sretni”, rekao je Garcia.



Tagovi

Istra 1961HNK RijekaSergej JakirovićGonzalo GarciaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti