REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Izraelski velikan predstavio novo pojačanje, njegov agent tvrdi da ga je htio i Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.02.23. | 17:21

Rumunj je imao ponude Bijelih i francuskog Strasbourga

Rares Ilie stigao je na posudbu u izraelski Maccabi Tel Aviv iz francuske Nice. Riječ je o mladom rumunjskom reprezentativcu, 19-godišnjem lijevom krilu koji je dosad u karijeri igrao još za rumunjski Rapid. Maccabi Tel Aviv doveo ga je na posudbu do kraja sezone bez opcije otkupa, a Transfermarkt mu je procijenio tržišnu vrijednost na tri milijuna eura dok ga je Nica iz Rapida dovela prošlog ljeta za pet milijuna eura.

Oglas

Hajduk - Rijeka


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

No sama vijest da je prešao u izraelskog velikana nije zanimljiva u našim okvirima koliko izjava njegovog agenta Jonathana Benbarona. Naime, on je u izjavi za portal sport5 kazao da su se za njegovog klijenta zanimali Hajduk i francuski Strasbourg.

„Imao je ponude Strasbourga i splitskog Hajduka. Jako smo se borili da ga dovedemo ovdje. Barak Itzhaki (sportski direktor Maccabi Tel Aviva) napravio je odličan posao i uspjeli smo brzo zaključiti posao. Ako je dobar i želi ostati, o svemu se može pregovarati, ali to trenutno nemamo u planu“, rekao je agent rumunjskog reprezentativca.

U Nici je uspio upisati osam nastupa od ljeta, a zanimljivo i da su dva bila protiv novog kluba u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. (rv)


Tagovi

HajdukMaccabi Tel AvivRumunjskanica

Ostale Vijesti