Izigrao Farmaceute: Ante Vukušić vratio se u Italiju

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 20:52

Stigla je i službena potvrda transfera

Ante Vukušić novi je igrač talijanskog trećeligaša ACR Messine. Objava kluba na društvenim mrežama stigla je kao iznenađenje, s obzirom na to da se jučer i danas pričalo o povratku Sinjskog dijamanta u Hrvatsku, gdje je trebao potpisati sa Slaven Belupom.

Farmaceuti su odlaskom Torlesa Knolla ostali na svega tri napadača u kadru i dolazak Vukušića činio se ne samo izglednim već i logičnim, ali dogodio se obrat i 30-godišnji napadač završio je na Apeninima, gdje je nakon odlaska iz Hajduka između 2012. i 2015. igrao za Pescaru.

Dugo se nakon toga tražio, pokušao je u njemačkom Greuther Furthu, ruskom Tosnu, poljskoj Olimpiji i onda stigao u Sloveniju, gdje je prvo igrao za Krško, da bi 2019. završio u ljubljanskoj Olimpiji. Ondje je bio opet onaj stari, u 50 je nastupa zabio 28 golova, ali početkom ove godine otišao je u Steauu Bukurešt, u kojoj se zbog kontroverznog gazde nije mogao zadržati.

Vukušić, koji je i vlasnik jednog nastupa za hrvatsku reprezentaciju, u novom će se klubu pridružiti sunarodnjacima Boži Mikuliću i Maksu Juraju Čeliću, koje je klub predstavio prije samo koji dan. Potpisao je dvogodišnji ugovor.


Tagovi

Ante VukušićSerie C

Ostale Vijesti