REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

Izbornik Gane: „Čestitam Ronaldu, ali to mu je bilo darovano od suca“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.11.22. | 21:12

Nije bio zadovoljan suđenjem Addo

Utakmica između Portugala i Gane u prvom poluvremenu mrsila je na još jednu uspavanku, a onda je u posljednjih 30 minuta nastupio spektakl. Slavili su Portugalci s 3:2, a na samom kraju susreta da se Williams nije poskliznuo moglo je završiti i remijem. Utakmicu je obilježio novi rekord Cristiana Ronalda, ali i jedanaesterac iz kojeg je postigao gol.

Naime, Ronaldo je postao igrač koji je zabio na pet Svjetskih prvenstava, a iza njega su ostali Lionel Messi, Miroslav Klose, Pele i Uwe Seeler, koji su zabijali na četiri različita svjetska prvenstva.

"Bio je ti prekrasan trenutak, moje peto svjetsko prvenstvo. Pobijedili smo. Dobro smo počeli. Ovo je vrlo važna pobjeda. Znamo da je na ovakvim natjecanjima prva utakmica fundamentalna. Sve ostalo je nevažno", rekao je Ronaldo nakon susreta.

Ronaldo je pao u kaznenom prostoru Gane nakon duela s Mohammedom Salisom, a odluka suca Ismaila Elfatha nije nimalo legla izborniku Gane Ottu Addu.

"Kad netko postigne pogodak na pet svjetskih prvenstava, možete mu samo čestitam ali to mu je doista bilo darovano. To nije bio kazneni udarac, to je bila loša odluka. Ne znam zašto se nije uključio VAR. To je nevjerojatno. Možda su spavali. Naš je igrač izbio loptu i nakon toga je došlo do kontakta. Ne znam što su gledali u VAR sobi. Kad dobro pogledate, zapravo je bio faul na našem igraču", rekao je Addo. (rv)



Tagovi

GanaPortugalCristiano RonaldoSvjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti