Screenshot
Screenshot

Iz Rijeke je prešao u Šerif, zadnje je bio u Maleziji, a sad je predstavljen kao zvijezda u Vijetnamu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.01.22. | 09:20

Rođeni Zagrepčanin je pravi 'journeyman', a u HNL-u je dogurao do 17 pogodaka.

Poput prave megazvijezde Josip Ivančić predstavljen je kao novi igrač vijetnamskog prvoligaša Hanoija. Stasiti napadač rodom iz Zagreba najveći trag ostavio je u Zadru, a dobrim igrama na Stanovima zaradio je transfer u Rijeku. Kod Keka se nije pretjerano naigrao, ali ga je Rijeka za 100 tisuća eura prodala u Šerif nakon godine i pol provedenih na Kantridi.

U Moldaviji se zadržao godinu dana, nakon čega kreće njegovo seljenje diljem kugle zemaljske. Prvo je u Izraelu promijenio tri kluba, onda je preselio u Kazahstan, da bi se nakon kratke avanture u Rumunjske otišao u Zrinjski u ljeto 2020. godine. U dresu Plemića ukupno je odigrao 23 utakmice i postigao osam pogodaka, a prije nego što je danas i službeno predstavljen u dresu Hanoija, igrao je za malezijski Sabah, klub čije je boje svojevremeno branio stoper Dugopolja Igor Čerina.

Ivančić je u HNL-u skupio 104 nastupa i 17 pogodaka, a njegov novi klub je prošlu sezonu okončao na sedmom mjestu vijetnamske V lige 1.

Ove zime je u Hanoi stigao i srpski veznjak Đuro Zec koji je ove sezone u dresu Čukaričkog skupio 17 nastupa, šest pogodaka i dvije asistencije u ovoj sezoni.



Tagovi

Josip Ivančićnogometni transferitransferi

Ostale Vijesti