Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Ivković: "Menalo je uz Špikića jedan od najopasnijih dinamovaca. Petković? On je posebna biljka"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.08.22. | 21:31

"Bruno je posebna biljka, zašto ta kvaliteta nije uvijek vani, to zna samo on."

Klasično je ponedjeljak navečer rezerviran za analizu proteklog HNL kola. Tako su u emisiji Stadion Tomislav Ivković i Marijo Strahonja proanalizirali i ovo, nepotpuno kolo u kojemu je bilo i nekih iznenađenja.

"Neriješen rezultat Dinama i poraz Osijeka su iznenađenja, a ostalo je očekivano. Osijek prolazi jednu veliku krizu, ali prvenstvo je dugačko", rekao je Tomislav Ivković, dok je Strahonja pohvalio suđenje:

"Suđenje je bilo vrlo dobro, moram pohvaliti sudačke timove, komunikacija je bila jako dobra, suci su izuzetno napredovali u tom dijeli i mislim da možemo očekivati odlično suđenje ove sezone."

Za Dinamov remi nisu pretjerano dramili.

"Sedma utakmica Dinama u 21 dan, da je neka druga ekipa, a ne Dinamo, to bi bilo puno, ali DInamo ima 22 - 23 igrača i bilo koji od njih može igrati u bilo kojoj utakmici u hrvatskoj ligi. Ljubičić i Mišić su igrali, a bili su izuzetno umorni od utakmice s Ludogorecom, dok su neki odmorni sjedili na klupi. Dinamo se još uvijek traži, nema brzinu i posjed lopte koje bi Čačić htio. Kad to dođe, Dinamo će biti puno bolji", smatra Ivković i dodaje:

"Menalo je u ovom trenutku jedan od najopasnih Dinamovih igrača, uz Špikića, što se tiče ofenzive i opasnosti po gol. Nadam se da su se u ovih par dana svi odmorili i regenerirali i da će Dinamo osigurati sljedeću rundu."

Otkrio je i mišljenje o tome koji bi igrač trebao zaigrati:

"Najbolje formu igrača zna njihov trener. Tolić je kod Čačića igrao u zadnjem dijelu prvenstva... Dinamo ima tako jaku klupu da može i ekipa A i ekipa B igrati sve utakmice. Petković? Bruno je posebna biljka, zašto ta kvaliteta nije uvijek vani, to zna samo on."

(eg)



Tagovi

Tomislav IvkovićBruno PetkovićLuka Menalo

Ostale Vijesti