Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Ivica u reprezentaciju, Ivica iz reprezentacije

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.05.21. | 18:11

Ipak ništa od povratka aktualnog trenera CSKA Moskve u stožer Zlatka Dalića?

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se vijest kako bi se Ivica Olić mogao priključiti stožeru Zlatka Dalića za nadolazeći Euro. Ipak, ni 24 sata nakon što se ta priča pojavila, na sve te natpise osvrnuo se sam Olić koji je u razgovoru za Sportske novosti rekao sljedeće:

„To će biti vrlo teško... Meni pripreme s CSKA startaju 16. lipnja, imam klupskih obveza. Tako da definitivno ne bih mogao biti kompletno vrijeme s reprezentacijom, a onda bi bilo komplicirano dolaziti i odlaziti u ovim vremenima dok još uvijek traje pandemija. Pričao sam s ljudima u klubu, ali nije to jednostavno. Realno, bit će jako teško vratiti se u stožer Vatrenih. Mogao bih do početka priprema CSKA, ali koliko bi to značilo reprezentaciji, stvarno ne znam“

Podsjećamo, Ivica Olić je 23. ožujka i službeno postao novi trener CSKA Moskve, a dan ranije na Germanijaku ste mogli pročitati kako je cijeli posao dogovoren.

 

Iako je dobro krenuo u svoju samostalnu trenersku avanturu, Olić je do kraja sezone skupio četiri pobjede, jedan remi i četiri poraza što nije bilo dovoljno da njegov CSKA dogodine osigura nastup u Europi.

Taj neuspjeh će – vrlo vjerojatno – rezultirati i odlaskom najboljeg igrača, Nikole Vlašića, koji je prema Transfermarktu već sad 'težak' 30 milijuna eura. Ruski velikan teško će ga zadržati u svojim redovima jer interesa za njegovim uslugama ne manjka…


Tagovi

Ivica OlićCSKACSKA MoskvaHrvatska nogometna reprezentacijaHNSZlatko Dalić

Ostale Vijesti