Miroslav Lelas/Pixsell
Miroslav Lelas/Pixsell

Ivanušec: "Motiviran sam, svejedno mi je koliko minuta i koja pozicija", Majer: "Nismo fokusirani na Nizozemce, idemo osvojiti trofej"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.06.23. | 10:56

Uoči puta za Rotterdam o ambicijama na Final Fouru Lige nacija govorili su dvojica veznjaka i velikih prijatelja

Prije polaska prema Rotterdamu, na mjesto novih hrvatskih snova, gdje će Vatreni loviti svoj prvi trofej, Ligu nacija, pred medijima su bili Luka Ivanušec i Lovro Majer. Dva veznjaka, dva igrača koji se poznaju i surađuju od mlađih uzrasta, mogli bi i u Nizozemskoj imati važnu ulogu. S klupe ili u prvih 11, svejedno. Pogotovo Ivanušec, koji je u Dinamu odradio odlično proljeće i sasvim opravdano se može nadati minutaži i u reprezentaciji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Zadovoljan sam kako sam igrao ove godine, bila je to moja najbolja polusezone", rekao je Ivanušec, koji je jako zadovoljan i atmosferom u reprezentaciji zadnjih dana.

"Atmosfera je stvarno dobra, želimo do uspjeha. Znamo da su očekivanja velika, ušlo nam je u naviku da radimo velike stvari, ali zato smo si i mi povećali očekivanja. Prvi treninzi su bili naporniji, ali sad smo malo krenuli u spuštanje, više radimo na taktici i vraćamo svježinu, bit ćemo spremni."

Koliko on, dakle, očekuje minuta na Final Fouru Lige nacija?

"Koliko god minuta će biti ja sam motiviran i spreman odigrati na bilokojoj poziciji!"

Lovro Majer imao je problema s ozljedom ruke, pričalo se i da bi mogao propustiti ovo natjecanje, međutim, bit će u kadru

"Ruka je dobro, brzo smo reagirali. Neće me ništa smetati."

Kako u hrvatskom taboru vide Nizozemsku s kojom igraju u srijedu (20:45) u borbi za finale Lige nacija?

"Iskreno, nismo toliko fokusirani na Nizozemsku, uvijek gledamo sebe, kako da se mi što bolje pripremimo. Znamo da kad smo pravi, nemamo problema tko nam stoji s druge strane. Ali, Nizozemska je sigurno velika reprezentacija, s velikim igračima. Neće biti lako, još su i domaćini, ali vjerujemo da možemo pobijediti."

Koliko teško pada ovakva utakmica na kraju sezone?

"Neki bi rekli da jedva čekamo kraj sezone, ali baš je suprotno! Uopće se ne vidi umor, svi smo na maksimumu, motivirani i vjerujemo da možemo osvojiti Ligu nacija", dodao je Majer. (T.N.)



Tagovi

Lovro MajerLuka IvanušecHrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacijaFinal Four Lige nacija 2023nizozemska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti