Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

Ivan Tomečak više nije igrač Lokomotive

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 01.02.23. | 10:45

S klubom je dogovorio sporazumni raskid suradnje.

Iskusni hrvatski desni wing-bek Ivan Tomečak (33) više nije član zagrebačkog prvoligaša Lokomotive. Ovaj svestrani krilni branič je izdanak Dinamove škole nogometa, a sa seniorskim nogometom započeo je upravio u Lokomotivi prije gotovo 15 godina u kojoj je godinu i pol dana proveo na posubdi.

Kasnije je bio prvotimac Dinama, Rijeke, Dnipra, Al-Nassra, Mechelena, Club Bruggea i Pafosa, a Lokomotivi se ponovno priključio nakon što je dva mjeseca bio bez kluba. Kada je početkom listopada stigao na Kajzericu s upravom kluba gospodski se dogovorio kako će ga Lokomotiva pustiti ako Tomečak dobije konkretnu inozemnu ponudu.

Međutim, razlog rastanka, kako saznajemo, nije inozemna ponuda, već Tomečak nije bio zadovoljan minutažom te je s klubom dogovorio sporazumni raskid suradnje.

U tekućoj sezoni Tomečak je nosio dres Lokomotive u osam navrata, od čega je u tri utakmice bio član udarne momčadi, a u pet navrata je ulazio s klupe za pričuve. U svojem drugom mandate na Kajzerici propustio je dvije utakmice, derbi protiv Hajduka na Kranjčevićevoj (2:2) i prošlotjedni susret s Dinamom na Maksimiru (1:2).

Gdje će završiti karijeru još nije poznato...

Lokomotiva iduću prvenstvenu utakmicu igra u subotu, 4. veljače u 15 sati protiv Osijeka na Kranjčevićevoj.



Tagovi

NK LokomotivaLokomotiva ZagrebIvan Tomečak

Ostale Vijesti