MASSIMO PINCA/Action Images
MASSIMO PINCA/Action Images

Ipak ništa od Tudora: Bivši trener Rome preuzima Veronu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.06.21. | 17:36

U gradu Romea i Julije dat će mu priliku, iako se i nije baš najbolje pokazao na posljednjem radnom mjestu.

Izgleda kako Igor Tudor u konačnici ipak neće postati novi trener Verone. Talijanski mediji pišu, iako službene potvrde još uvijek nema, kako je ulogu glavnog favorita za novim prvim čovjekom Verone preuzeo Eusebio Di Francesco.

Nekadašnji trener Rome, Sampdorije i Sassuola, na čijoj se klupi najduže zadržao, posljednji je trenerski angažman imao u Cagliariju, ali tamo se nije pretjerano iskazao pa je stoga od veljače ove godine 'na burzi rada'. Na klupi Cagliarija Di Francesco je skupio svega pet pobjeda, šest remija i velikih 15 poraza (gol razlika 28:45), nakon čega ga je uprava kluba odlučila smijeniti.

U posljednjih 10 utakmica na klupi Cagliarija njegova je momčad skupila devet poraza i jedan remi pa je tako razilaženje bilo neminovno.

Verona je u potrazi za novim trenerom otkako je klub napustio Ivan Jurić koji je preuzeo Torino, ali iako je jedno vrijeme djelovalo kako bi jedan Splićanin mogao zamijeniti drugoga, izgleda kako od toga neće biti ništa.

Podsjećamo, Tudor sad ponovno ima ulogu slobodnog trenera nakon što je došlo do raskida suradnje s Juventusom u kojem je imao ulogu pomoćnika Andree Prila. Na klupu Stare dame vratio se Massimiliano Allegri, dok budućnost Igora Tudora, baš kao ni Andree Pirla, zasad nije poznata.


Tagovi

Eusebio Di FrancescoIgor TudorHellas VeronaVeronaSerie AJuventusMassimiliano AllegriAndrea Pirlo

Ostale Vijesti