Pool via REUTERS/Leon Kuegeler
Pool via REUTERS/Leon Kuegeler

Ipak nije kraj: Huntelaar se zabavlja s amaterima

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.09.21. | 17:29

Mislio je da može bez nogometa, grdo se prevario

Kada se jednom primiš lopte, nema nazad.

Premda smo prije dva tjedna pisali kako je Klaas-Jan Huntelaar reako zbogom nogometu, eto njega opet na terenu, ovog puta u dresu šestoligaša VV HC 03! Radi se o amaterskom udruženju iz Drempta, malenog mjesta u blizini njemačke granice kod Nijmegena i Arnhema.

Nažalost, nizozemski mediji su se raspisali kako bi ovaj “transfer” Huntelaara u amatersku nogometnu razinu možda nije odrađen u skladu sa svim pravilima koje je raspisao tamošnji savez. Kako tvrdi predsjednik malenog VV HC-a, koji nije sudjelovao u 3:1 slavlju ekipe ovog vikenda, Klaas-Jan je odlučio odraditi ovaj transfer bez pretjerane pompe jer mu je dosta publiciteta. Želi uživati u nogometu, bez pritiska.

Nakon zadnjeg profesionalnog ugovora sa Schalke 04, Ova ikona nizozemskog nogometa igrala je i za europske velikane Real Madrid i Milan, a branio je boje još Heerenveena, De Graafschapa i PSV-a. Za nizozemsku reprezentaciju odigrao je 76 utakmica i zabio 42 gola.

Nizozemac se dva puta susretao i sa zagrebačkim Dinamom u UEFA kupu, današnjoj Europskoj ligi, prvi put u dresu Heerenveena, drugi Ajaxa. Njegov gol za 2:2 na Maksimiru u 89. minuti osigurao je prolaz nizozemskoj ekipi. No, drugi put u Amsterdamu, iako je zabio dva gola, nije bio iste sreće jer su ranije Mandžukić s dva zgoditka i Modrić u regularnom vremenu donijeli Modrima prolaz.




Tagovi

Klaas Jan HuntelaarHeerenveenNizozemskaSchalke

Ostale Vijesti