Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Ipak neće postati ‘Agent 007’: Prelecov Vejle stigao do prve pobjede u novoj sezoni

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.09.23. | 21:20

Njegova momčad pobjegla je sa začelja prvenstvenog poretka. Hamza Barry odradio je svih 90 minuta, dok je Denis Kolinger u igru ušao u samoj završnici.

Ivanu Prelecu je utakmica protiv Odensea bila biti ili ne biti. Njegov Vejle, s kojim je izborio ulazak u dansku Superligu, je u sezonu ušao sa šest poraza u prvih šest kola, a da je kojim slučajem OB slavio i u prvoj utakmici 7. kola, bivši strateg Istre 196 i Dinama II vjerojatno bi postao bivši.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, Vejle je na teškom gostovanju uspjelo doći do pobjede 2-1. Iako je domaćin poveo preko Deedsona već u 14.minuti, gosti su uspjeli preokrenuti rezultat. Prvo je u 20.minuti poravnao Lauritsen, da bi onda u 86.minuti za 1-2 precizan bio Assehnoun. Iako je glavni arbitar utakmicu produljio za čak 11 minuta, Vejle je na kraju uspjelo doći do svoje prve pobjede u povratničkoj sezoni u elitno društvo.

Inače, svih 90 minuta za Vejle je odigrao Hamza Barry, nekadašnji igrač Hajduka, dok je u samoj završnici ogleda nastupio i Denis Kolinger, bivši kapetan Lokomotive, koji je prošlu sezonu, dok je Vejle igrao u drugom rangu danskog nogometa, proveo na posudbi u Cluju.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan PrelecVejleHamza BarryDenis KolingerDanskadanska nogometna liga

Ostale Vijesti