Inaki Williams sa zvukom sirene izbacio Barcelonu iz Kupa kralja (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.02.20. | 22:59

Nevjerojatan rasplet, u polufinalu su Bilbao, Sociedad, Granada i Mirandes.

Athletic Bilbao je u samom finišu utakmice golom Inakija Williamsa izbacio Barcelonu iz četvrtfinala Kupa kralja rezultatom 1:0.

Od samog početka gledali smo pravi borbeni derbi, no ne pretjerano lijep nogomet. Barcelona je prva zaprijetila u 5. minuti preko Fatija, no mladi napadač nije bio dovoljno koncentriran. Bilbao je u 10. minuti dolaze do vodstva, gol je zabio Inaki Williams, no sudac Munuera ga poništava zbog zaleđa. Do odmora nismo vidjeli više niti jednu značajnu priliku, a Barcelonina četiri žuta kartona, od kojih je jedan dobio trener Setien, dovoljno govore o nervozi u njihovoj igri.

Drugi dio je bio preslika prvog, nervozna rastrgana igra s malo prilika. Griezmann je u 70. minuti propustio nevjerojatnu priliku, pucao je po sredini gola, ali Unai Simon se sjajno snašao. Vidjeli smo par polu prilika s obje strane sve do 88. minute kad fenomenalni Unai Simon obranio zicer Messiju. Arthur je izbacio Argentinca, no domaći vratar je jednostavno večeras zaključao vrata.

I Kad su svi pomislili da ćemo gledati produžetke, domaćini su u 93. minuti preko Inakija Williamsa zabili gol i osigurali plasman u polufinale.

 

 

U polufinale kupa su se plasirali Athletic, Real Sociedad, Granadu i Mirandes.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Kup kraljaInaki Williams

Ostale Vijesti