Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Igrao je za mladu momčad Readinga, okušao se u Luksemburgu, a sad iz Premijer lige stiže u 3. HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.12.21. | 08:33

Lani je igrao za Velež, a iako su se od njega su se očekivale velike stvari, zasad nije ispunio očekivanja medija iz susjedstva. No, nije mu kasno do vodu okrene na svoj mlin…

Lani je malo nedostajalo momčadi Mladosti iz Ždralova da osiguraju plasman u 2. HNL. Jarun je bio bolji u 'pretkolu' kvalifikacija pa je tako ambiciozni trećeligaš drugu godinu zaredom ostao kratkih rukava.

Momčad je to za koju igra nekoliko zanimljivih imena, a ista će sada biti pojačana za zanimljivog ofenzivnog veznjaka koji je lani u Premijer ligi BiH skupio šest nastupa i jedan pogodak. Riječ je o Seidu Behramu, nekad velikoj nadi bh. nogometa koji je svojevremeno nastupao za U-17 i U-19 reprezentaciju svoje zemlje.

Behram je rođen u Mostaru, a prve nogometne korake napravio je baš u Veležu. Igrao je potom za mlađe uzraste Željezničara, da bi onda u siječnju 2016. godine kao velika nada bh. nogometa otišao u Reading gdje je proveo godinu dana. Jasno, za minutažu i status se na Otoku posebno teško izboriti pa je tako otišao u RFCU Luxembourg čije je boje branio također godinu dana. Igrao je dobro, ali poziv matičnog mu kluba nije mogao odbiti pa se tako u veljači 2018. godine vratio u Velež.

Ovog ljeta s klubom nije dogovorio nastavak suradnje, a nakon gotovo pola godine u statusu slobodno igrača, na kraju je prihvatio poziv iz 3. HNL.

Mladost je nakon 14 odigranih kola 4. momčad 3.HNL Sjever s 28 bodova, pet manje od vodećeg Poleta. U sljedećem kolu Mladost gostuje kod Radnika koji je trenutno na drugom mjestu s bodom iza Poleta.


Tagovi

ReadingMladost Ždralovi3. HNLVelež Mostar

Ostale Vijesti