REUTERS/John Sibley Livepic
REUTERS/John Sibley Livepic

I nije neka božićna čestitka: Igrač kojeg je Hajduk svojevremeno doveo za 500 tisuća eura dobio otkaz u susjedstvu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.12.23. | 08:01

Priča se da bi uskoro mogao pojačati momčad Željka Kopića

Bivši rumunjski reprezentativac Steliano Filip više nije član mađarskog prvoligaša Mezőkövesda. Filip se u Mađarskoj zadržao nešto manje od godinu dana te će sada ponovno kao slobodan igrač krenuti u potragu za novim angažmanom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama iz Rumunjske, Filip je blizu povratka u Dinamo Bukurešt, klub kojeg je nedavno preuzeo Željko Kopić i za kojeg je Filip u dva navrata skupio ukupno 198 nastupa uz sedam pogodaka i 15 asistencija.

Ljubitelji HNL-a pamte Filipa kao Hajdukovo zimsko 'pojačanje' iz 2018. kad su Splićani za njega izdvojili 500 tisuća eura i doveli ga iz matičnog mu Dinamo Bukurešta. No, godinu dana u klubu i svega 11 nastupa kasnije, Filip je bez odštete preselio u redove današnjeg rumunjskog niželigaša Dunareu Calarasi, da bi onda kasnije igrao za Viitorul, AE Larisu, Dinamo Bukukrešt te ranije navedeni Mezőkövesd.

Ovaj 29-godišnji lijevi bek je za reprezentaciju Rumunjske skupio sedam nastupa, ali posljednji je bio krajem 2016. u prijateljskom ogledu protiv Rusije. Nakon toga je još tri puta bio u kadru reprezentacije, a od 2017. više nijednom nije pozvan u izabranu vrstu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Steliano FilipMezokovesdMađarskaRumunjskaRumunjska prva ligaDinamo BukureštŽeljko Kopić

Ostale Vijesti