REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Hvali Franka, drži se Juliana: Bivši trener Bayerna se našao s predstavnicima Chelseaja, uskoro se očekuje konačni dogovor

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.04.23. | 11:29

Prezentiran mu je plan i program Plavaca za naredne godine, a sad je na talentiranom strategu može li se on tu vidjeti na duge staze.

Svi znaju da će se to kad-tad dogoditi, ali dok se zaista ne dogodi, onda se svi sportski mediji moraju 'ograđivati'. Jer, Frank Lampard je trenutno v.d. glavnog trenera Chelseaja, Julian Nagelsamann je na 'burzi rada', ali Nijemac već sada proučava što će i kako će kad preuzme Plavce. Iako to ne smije reći javno i otvoreno, ipak je riječ o javnoj tajni.

Sky Sports piše kako se Nagelsmann našao s čelnicima kluba kako bi mu se uživo prezentirao plan i program kluba za naredne godine. Nagelsmann je sada u dobroj poziciji, plaća od Bayerna 'ide', a on odmara. Iako, koliko je zaista odmora potrebno treneru koji ima 35 godina?

Uprava u svakom slučaju ne planira prekinuti suradnju s Lampardom prije kraja sezone. Super Frank će završiti ovu sezonu za zaborav, ali njegov je ugovor važeći do posljednjeg dana lipnja. Nakon toga će Plavci opet biti bez trenera, iako se Boehly i društvo nadaju kako će se dogovor s Nagelsmannom postići ranije.

Chelsea danas igra uzvrat četvrtfinala Lige prvaka na svojem Stamford Bridgeu protiv Real Madrida. Prva utakmica završila je rezultatom 2:0 za španjolskog giganta, a danas bi se trebalo dogoditi pravo malo čudo da londonski sastav dođe do rezultata koji bi im osigurao plasman u polufinale. Nagelsmann će sigurno gledati utakmicu, ali ne na Stamford Bridgeu gdje bi ga navijači rado vidjeli…



Tagovi

ChelseaJulian NagelsmannFrank LampardTodd Boehly

Ostale Vijesti