CRISTIANE MATTOS/Action Images
CRISTIANE MATTOS/Action Images

Hulk u debiju otresao protivnika kao blato s cipele (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.03.21. | 19:04

Sve čisto i regularno…

Nekadašnji napadač Porta i Zenita Hulk ovog se mjeseca nakon 16 godina vratio u rodni Brazil te s 34 godine na leđima stavio potpis na ugovor s Atleticom MG.

Iako je u klub stigao prije skoro mjesec dana na debi je čekao do prošle noći kad se našao u startnoj momčadi u utakmici protiv Uberlandia.

Nekadašnji reprezentativac je upisao asistenciju, ali ne i gol u slavlju 4:0, no ipak je uspio doći u centar pažnje i to zbog starta na protivničkog igrača.

Hulk je u jedan duel ušao „malo čvršće“ te je otresao svog protivnika kao blato s cipele i na taj način opravdao ime koje nosi.


Sudac je u konačnici procijenio kako nije bilo dovoljno intenziteta za karton…

Hulk je definitivno imao neobičan igrački put, koji je odlučio zaokružiti u svojoj domovini. U Brazilu je kao tinejdžer nastupao za Vitoriju nakon čega odlazi u Japan gdje se zadržao dvije sezone prije prvog europskog angažmana u Portu. Nakon osvojenih 12 trofeja s portugalskim klubom za 40 milijuna eura prelazi u Zenit. Nakon Ruske četiri godine karijeru je nastavio u Kini, a Sanghai SIPG je za njegove usluge platio čak 55,8 milijuna eura.

Za brazilsku nogometnu reprezentaciju je upisao 48 nastupa i zabio 11 golova.


Tagovi

Hulk

Ostale Vijesti