JASON CAIRNDUFF/Action Images
JASON CAIRNDUFF/Action Images

Hrvatskom dvojcu na klupu stiže dobro poznato ime koje je s klubom uzelo zadnji trofej

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.03.21. | 16:37

Legendarni veznjak sa skoro 400 nastupa u Premier ligi.

Uprava Birmingham Cityja uručila je otkaz Španjolcu Aitoru Karanki, kojem je presudila katastrofalna serija rezultata koja uključuje samo tri pobjede u 19 kola.

Prema informacijama koje stižu s Otoka na mjesto Španjolca bi trebao sjesti nekadašnji veznjak Leedsa i Newcastlea Lee Bowyer, a trenutno trener treće ligaša Charltona.

Bowyer je kao igrač igrao za Birmingham City od 2009. do 2011. godine. U tom je razdoblju upisao 94 nastupa, zabio 12 golova i pridodao 10 asistencija te je s klubom osvojio posljednji trofej kad su u finalu Liga kupa 2011. godine slavili protiv Arsenala.

Legendarni veznjak je u dresovima Leedsa, Newcastlea, West Hama i Birminghama u Premier ligi odigrao 397 utakmica i zabio 57 golova.

Jedini dosadašnji trenerski angažman imao je u svom matičnom klubu Charltonu, kojeg vodi od ožujka 2018. godine te ima važeći ugovor do ljeta 2023. godine. No, kako stvari stoje neće ga odraditi do kraja jer su Birmingham i Championship ipak stepenica više, a navodno se već oprostio s igračima te se u narednim satima očekuje i službeni potpis.



Tagovi

Alen HalilovićIvan Šunjić

Ostale Vijesti