Jim Dedmon-USA TODAY Sports
Jim Dedmon-USA TODAY Sports

Hrvatski vratar uspješno operirao leđa, upitno je hoće li biti spreman za početak sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.01.23. | 19:51

Prije godinu dana preselio je 'preko bare' u transferu vrijednom više od milijun eura.

Ako je vjerovati podacima s Transfermarkta, Charlotte FC je za Kristijana Kahlinu prije nešto više od godinu dana bugarskom Ludogorecu uplatio točno 1.11 milijuna eura. Pokazalo se to sjajnim poslom novog člana MLS-a budući da je u njihovoj prvoj sezoni 'među elitom' Kahlina bio jedan od najboljih pojedinaca momčadi, ali sada se Christian Lattanzio našao u problemima budući da je hrvatski vratar podvrgnut operativnom zahvatu te zasad nije poznato hoće li biti spreman za početka sezone koji je na rasporedu krajem veljače.

Na službenim stranicama kluba kratko su napisali kako je operacija leđa prošla dobro i da svojoj 'hobotnici' žele brz i uspješan oporavak. Kahlina je po dolasku u Charlotte potpisao trogodišnji ugovor pa tako u ovom trenutku nije izgledno da će iz kluba tražiti neko drugo rješenje za mjesto prvog vratara već će 'jedinicu' privremeno preuzeti Meksikanac Pablo Sisniega dok se hrvatski vratar u potpunosti ne oporavi.

Kahlina je najveći trag u svojoj karijeri ostavio u Gorici gdje ima status klupske legende. Prije nego što je preselio u SAD je godinu dana bio član bugarskog Ludogoreca s kojim je osvojio prvenstvo i Superkup, a trenutno je jedan od četvorice Hrvata (Dario Župarić, Damir Kreilach, Stipe Biuk) koji su dio MLS-a.



Tagovi

Kristijan KahlinaMLSCharlotte FC

Ostale Vijesti