Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac na ljeto kao slobodan igrač prelazi u Tursku!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 09:20

Odlazi s Otoka nakon šest godina, a u novom klubu dočekat će ga dva sunarodnjaka.

Borna Barišić će na kraju sezone napustiti Rangers i karijeru nastaviti u turskom Trabzonsporu! Prema informacijama Daily Maila, Barišić je s turskim klubom dogovorio osobne uvjete, a budući da mu važeći ugovor sa škotskim velikanom traje do kraja sezone, očekuje se da će odmah po isteku postojećeg s novim klubom potpisati ugovor.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Barišić je u Rangers stigao 2018. iz Osijeka za nešto manje od 2.5 milijuna eura, a u šest godina u dresu najtrofejnijeg škotskog kluba (ukupno 118 trofeja) skupio je 230 nastupa, 10 pogodaka i 54 asistencije.

Budući da je hrvatski reprezentativac posljednje vrijeme imao problema s ozljedama te je ulogu prvog lijevog beka u momčadi preuzeo Turčin Rıdvan Yılmaz, u Rangersu su procijenili kako s brončanim Vatrenim neće produljivati suradnju.

U novom klubu dočekat će ga dva Hrvata – Mislav Oršić i Filip Benković. Otkako je otkaz u Trabzonu dobio Nenad Bjelica, Benkovićeva minutaža postala je mizerna, dok je Oršić prije službenog debija za Trabzon teško ozlijedio koljeno, ali bi se do kraja sezone ipak trebao vratiti u pogon.

Poziciju lijevog beka u Trabzonu drži standardni reprezentativac Turske Eren Elmalı koji je u klub stigao prije nešto manje od dvije godine za 3.6 milijuna eura iz Kasimpase, ali jasno je da će se Barišićevim dolaskom neke stvari po tom pitanju promijeniti. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Borna BarišićTrabzonsporRangersSuper LigPremiershipLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti