Hrvatski drugoligaš doveo veliko pojačanje: Veznjak varšavske Legije i poljski reprezentativac stigao u Goricu! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.09.17. | 16:08

Prije par sezona slovio je za jednog od najboljih veznjaka poljske Ekstraklase, a sada je u Drugoj HNL!

Iako je prijelazni rok zatvoren pred dobrih deset dana, danas je stigla potvrda senzacionalnog potpisa jednog hrvatskog kluba. I to drugoligaša!

Naime, HNK Gorica je danas i službeno potvrdila kako je Michal Maslowski, koji je donedavno nosio dres varšavske Legije u europskim natjecanjima te povremeni poljski reprezentativac, novi igrač njihovog kluba! Dvadesetsedmogodišnji ofanzivni veznjak imao je karijeru punu uspona i padova; probio se kroz niže razrede poljskog nogometa, a 2015. godine iz Zawisze, tada šestoligaša, ostvaruje veliki transfer u slavnu Legiju. Ni cijena nije bila mala, Legia je izdvojila čak 800 tisuća eura za njegove usluge.

U dresu Legije odigrao je međutim tek 34 utakmice prije nego su ga problemi s tetivama udaljili s travnjaka. Pokušavao se vratiti natjecateljskom ritmu kroz drugu momčad Legije, a kada ni to nije išlo, spašavao je karijeru posudbom u Piastu. No, ni ta epizoda nije išla prema očekivanjima, ozljede su se ponovno vratile, da bi ovog ljeta dobio slobodne papire. Ne treba spominjati kako je ispao i iz šireg kruga poljske reprezentacije, za koju je ubilježio dva nastupa.

Sada Maslowski pokušava spasiti nekad obećavajuću karijeru u redovima hrvatskog drugoligaša, koji je trenutno na drugom mjestu ljestvice 2. HNL.

 

Michal Maslowski I Best polish offensive midfielder I season 13/14 from JSMG on Vimeo.

(Foto: Facebook)


Tagovi

prijelazni rokHNK GoricaMichal Maslowski

Ostale Vijesti