Hrvatska pobjedom protiv Azerbajdžana otvorila elitnu skupinu kvalifikacija za SP

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.01.20. | 22:15

Odlična predstava mini Vatrenih.

Hrvatska futsal reprezentacija je pobjedom protiv Azerbajdžana rezultatom 2:0 otvorila elitnu rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Litvi ove godine.

Gledali smo odličnu utakmicu koju je Hrvatska sjajno otvorila te već u 4. minuti golom Perića došla do prednosti 1:0. Tihomir Novak izveo je ubačaj sa strane te sjajno uposlio utrčalog Perića koji je preciznim udarcem matirao Azere.

Hrvatska je i nakon gola bila bolja momčad, no i gosti su imali velike prilike pogodivši dva puta okvir gola.

U drugom dijelu naši su pritiskali i stvarali prilike, ali lopta nije htjela u gol. Šahovska se partija igrala sve do 38. minute kad Jelovčić koristi igranje gostiju sa golmanom te sa svoje polovice pokađa prazan gol za konačnih 2:0.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHNLPrva%2Fposts%2F2376576992446205%3A0&width=500" width="500" height="421" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Podsjetimo, Hrvatska je u Osijeku domaćin kvalifikacijske skupine u kojoj su još Slovačka i Rusija, a samo pobjednik ide izravno na smotru najboljih, dok drugoplasirani ima još jednu šansu u dodatnim kvalifikacijama. Hrvatska sutra igra protiv Slovačke, a u subotu protiv Rusa, obje utakmice možete pratiti izravno na HNTV-u.

U prvoj utakmici dana Rusija je demolirala Slovačku rezultatom 7:1.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Hrvatska futsal reprezentacija

Ostale Vijesti