Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Hrvatska i dalje beskućnik: Izbor se suzio na dvije opcije, Portugal otpao

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 31.05.21. | 10:22

Gdje će biti kamp Vatrenih za vrijeme Eura?

Iako još nije službeno potvrđeno iz krovne kuće hrvatskog nogometa, možemo reći kako je sigurno da A reprezentacija neće obitavati u škotskom kampu St. Andrews za vrijeme predstojećeg Europskog prvenstva, piše Jutarnji list. Naime, Škoti imaju rigorozne mjere kada je u pitanju borba protiv koronavirusa koji izaziva bolest Covid-19.

Dovoljno je da se samo jedan član delegacije zarazi, a da svi ostali moraju u samoizolaciju, propisano je konstantno nošenje maski, a to hrvatskim igračima stvara samo dodatni psihološki napor, u trenucima kada bi trebali biti maksimalno fokusirani na treninge i regeneraciju između utakmica.

Razmišljalo se o brojnim alternativama, spominjao se čak i Portugal, no on je čini se otpao. Izbor je stoga pao na dvije opcije, London ili hrvatski grad u blizini zračne luke.

Kako god bilo, cijela s pandemijom iznjedrila je novu bizarnost. Svega 11 dana do početka turnira, 13 do prve utakmice reprezentacije, Hrvatska je "beskućnik" i ne zna gdje će biti smještena za vrijeme europske smotre.

Hrvatska reprezentacija sutra igra prvu pripremnu utakmicu, protiv Armenije na stadionu Velike Gorice, a potom, 6. lipnja u Bruxellesu protiv Belgije.

Vatreni su se u škotski kamp trebali zaputiti 8. lipnja, no po svemu sudeći Euro će provesti na nekoj drugoj lokaciji...


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2020europsko prvenstvo u nogometuEuropsko prvenstvo u nogometu 2020

Ostale Vijesti