Sven Hoppe/Pool via REUTERS
Sven Hoppe/Pool via REUTERS

Hoeness o Kaneu: “Ako održi riječ, uzet ćemo ga, a ide nam u prilog i što Tottenham nije u Europi”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.07.23. | 16:10

Počasni predsjednik Bayerna objašnjava zašto vjeruje da će se napadač Spursa pridružiti njemačkom prvaku

Čelnici Tottenhama i Bayerna sastali su se prošli tjedan kako bi razgovarali o prelasku Harryja Kanea u München. Spursi žele Kanea vezati za novi ugovor, ali su oprezni da bi mogao otići u premierligaškog rivala na kraju sljedeće sezone ako ne produži. Kane je, pak, bio u momčadi Spursa koja je u petak odletjela u Australiju.

Okladite se na bogatu Germanijinu ponudu ljetnog prijelanog roka 2023. (Igraj odgovorno, 18+)

Počasni predsjednik Bayerna Uli Hoeness, pak, uvjeren je da će se napadač Tottenhama ovog ljeta pridružiti prvaku Bundeslige.

Dva kluba sastala su se u četvrtak kako bi razgovarali o Kaneovom mogućem prelasku na Allianz Arenu, iako nije postignut značajan napredak između predsjednika Spursa Daniela Levyja i izvršnog direktora Bayerna Jan-Christiana Dreesena. Međutim, dijalog ostaje otvoren, a Bayern je uvjeren da će se transfer ostvariti.

"Harry Kane je jasno signalizirao u svim razgovorima da njegova odluka stoji - i ako održi svoju riječ, onda ćemo ga uzeti, jer će onda Tottenham morati popustiti", rekao je Hoeness za Sport1.

"Kane želi igrati na međunarodnoj razini i na našu sreću Tottenham neće biti aktivan u eurokupovima nadolazeće sezone"

Sa svoje strane, Tottenham će nastaviti pokušavati uvjeriti Kanea da potpiše unosan produžetak ugovora, ali strahuje da će otići u rivala iz Premier lige ako trenutni ugovor odradi do kraja.

Bayern vjeruje da im se Kane želi pridružiti i čini se da je to njegova najvjerojatnija destinacija ako ode sljedećih tjedana. Tottenham je jasno dao do znanja da ne želi prodati svog strijelca rekordera i sigurno se neće zadovoljiti cifrom od 70 milijuna funti (81,4 milijuna eura) koju je Bayern spreman platiti.

 Kapetan Engleske zabio je 213 golova za Spurse i drugi je strijelac u povijesti Premier lige iza Alana Shearera. Za obaranje rekorda potrebno mu je još 48 golova. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Uli HoenessBayernTottenhamHarry KaneLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti