MANU FERNANDEZ/Action Images
MANU FERNANDEZ/Action Images

Heroja ponijele emocije: "Da budem iskren, j**e mi se. Osvojili smo j****u Ligu prvaka" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 30.05.21. | 08:40

Kasnije se ispričao na Twitteru, ali za isprikom nije bilo potrebe…

Nećemo reći cijelu sezonu, ali sigurno veći dio Kai Havertz bio je meta svih napada u Engleskoj. Kako netko tko je plaćen takav novac, koji je trebao odmah postati zvijezda i koji ne pokazuje nikakve emocije igra ovako kako igra?

Plavci su tražili spas, nešto se moralo promijeniti ukoliko opet žele biti na vrhu prvenstva i vrhu Europe. Pomoć su tažili na svim stranama, a onda su naišli i na najboljeg igrača Apotekara i odlučili – on je taj!

Tražili su lijek za svoje jalove igre, a mnogi su vjerovali – barem nakon prvih 30-ak kola u Premier ligi – kako im Bayer nije prodao lijek, već placebo!

Prevarili su se…

Kai je, uz Mounta i Kantera, bio najbolji igrač na terenu, a prvo pitanje na koje je morao odgovoriti poslije utakmice bilo je osjeća li da je sad riješio veliki dio uloženog novca u njegov transfer (plaćen je 80 milijuna eura):

"Da budem iskren, j**e mi se. Osvojili smo j****u Ligu prvaka", otelo se 21-godišnjem asu Plavaca.

Uslijedila je potom očekivana, protokolarna izjava.

"Imamo nevjerojatnu momčad, zaslužili smo ovo. Načekao sam se da postignem prvi gol. Želio bih se zahvaliti obitelji, roditeljima, bratu, baki i djedu", nabrojao je Nijemac.

Pored njega je stajao kapetan Cezar Azpilicueta, kojeg je nasmijala psovka suigrača, ali ga je onda i pohvalio.

"Zaslužio je ovaj gol. On je superzvijezda, dao nam je Ligu prvaka. On trči kao nenormalan", istaknuo je deset godina stariji miljenik svih navijača Plavaca.


Tagovi

Kai HavertzChelseafinale Lige prvakaCesar AzpilicuetaCezar AzpilicuetaLiga prvaka

Ostale Vijesti