Reuters/Paul Childs
Reuters/Paul Childs

Heroj Arsenala: "Nisam bio ovdje prošle sezone kada su imali osam bodova prednosti na vrhu, a sada idemo uzimati pobjedu po pobjedu"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.12.23. | 08:37

Topnici pušu i na hladno nakon protekel sezone i sklizanja s vrha Premier lige

Arsenal se izvukao gubitka bodova na gostovanju kod Lutona i pogotkom Declana Ricea u 97. minuti ovjerio iznimno važnu 4-3 pobjedu. Prvi puta se Topnicima dogodilo ove sezone da na gostovanju inkasiraju tri pogotka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Događa se, ali treba dati kredita Lutonu koji nas je jako dobro napadao. Imali su sjajne ubačaje i bili su odlični u realizaciji stoga ponekad morate zapljeskati protivniku koji je odradio sjajan posao. Stvarno su jako dobra momčad i ovo je bila teška večer za nas“, istaknuo je strateg Arsenala Mikel Arteta.

Heroj Arsenala je Rice koji je ovog ljeta za sto milijuna eura pretrčao u redove Topnika.

„Luton je top momčad, imaju kvalitetu i natjerali su nas da patimo, a bili smo i traljavi u obrani. Nisam bio ovdje protekle sezone kada je Arsenal imao osam bodova prednosti ispred Man. Cityja, ali napredujemo kao grupa i moramo se brinuti jedino o sebi. Moramo i dalje raditi ono što trener od nas zahtijeva i uzimati bodove u svim utakmicama. Pogodak? Napao sam loptu i ušla je u donji kut. Kakva utakmica…“, dodao je Rice.



Tagovi

ArsenalLuton TownPremier ligaDeclan RiceMikel Arteta

Ostale Vijesti