Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL

Hajduku se vraća važna karika, očekuje se povratak Kalika

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.05.23. | 08:01

Australski Hrvat konkurira za Osijek nakon što je zaliječio ozljedu pubične kosti

Hajduk u subotu s početkom u 17 sati na Poljudu dočekuje Osijek u utakmici koja nema osobiti rezultatski značaj i važnija je možda gostima koji ganjaju treće mjesto. Bijeli su sigurni na drugoj poziciji, a trener Ivan Leko najavio je da neće biti 'divljanja' stoga je logično očekivati najjači mogući sastav, jer se čini da je pobjedom kod Lokomotive uz četvrti susret bez primljenog gola pronađena dobitna formula.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Očekuje se što će danas Leko na konferenciji za medije reći o Luki Vuškoviću te hoće li on biti u kadru za Osijek ili će se odmarati još koju utakmicu da ga klub sačuva što od umora što od medijskog pritiska i sve sile informacija koje izlaza o njegovu transferu…

No, izvjesno je da će Leko na raspolaganju imati Anthonyja Kalika koji se oporavio od problema s ozljedom pubične kosti. Propustio je Kalik gotovo cijelo proljeće, nije ga bilo na raspolaganju Leki premda je od povratka iz Gorice postao važna karika u momčadi Majstora s mora.

Australski Hrvat koji je u društvu igrača s više od 100 HNL utakmica kao takav je dobrodošao u kadar, pogotovo otkako je postao i nešto ofenzivniji nego u prvom mandatu na Poljudu.

Vezni red je skroz prizdravio, već ranije su se oporavili Lukas Grgić, a za ovu utakmicu konkurira opet i Marco Fossati.

Slatke brige ima Leko u vezi, a do finala Kupa taman će svi biti u optimalnoj formi, prije neminovnog 'filtriranja' momčadi na kraju sezone koju Bijeli namjeravaju završiti s trofejom nakon utakmice sa Šibenikom koja je na rasporedu 24. svibnja na Rujevici.



Tagovi

HajdukNK OsijekAnthony KalikIvan LekoPrva HNLRabuzinovo Sunce

Ostale Vijesti