hajduk.hr
hajduk.hr

Hajdukovci izgubili od kolegica na predstavljanju kalendara, Krovinović poručio: “Protiv Lokomotive se trebamo postaviti kao da ćemo pobijediti“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.12.23. | 19:54

Kalendar nosi naziv 'Hajduk je lipota'

Hajduk je na Zvončacu u sklopu Adventske fjere predstavio klupski kalendar za iduću godinu. Po prvi put su se na kalendaru našle i nogometašice, članice ŽNK Hajduk koje se natječu u najvišem rangu. Za početak je odigrana revijalna utakmica malog nogometaa tri na tri djevojke protiv mladića, a pobjedu su odnijele žene sa 7-4 (Laura Vlastelica, Lana Kukavica, Ivana Vlajčević) dok je muški sastav činila trojka Filip Krovinović, Mihael Žaper i Rokas Pukštas.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kalendar nosi naziv 'Hajduk je lipota' i sigurno će biti mamac za navijače u ovo predblagdansko vrijeme kada se nađe u prodaji.

Filip Krovinović je sve bacio na šalu nakon poraza od djevojaka…

„Čekamo revanš“, rekao je.

Potom je govorio o gostovanju kod Lokomotive.

„Maksimalno smo fokusirani na tu utakmicu. Svjesni smo uloga i idemo po nova tri boda. Stvarno je veliki interes i vidjeli smo da se čekaju redovi za karte. Vjerojatno su već i rasprodane što je stvarno top. Jedva čekamo utakmicu, sad smo na dobrom putu i trebamo tako nastaviti. Postavit ćemo se kao i svaku utakmicu. Mi smo Hajduk i nije važno gdje igramo jer predstavljamo veliki klub. Znamo kako se trebamo ponašati jer ulazimo kao favoriti u utakmicu. Sve je na nama. Trebamo se postaviti kao da ćemo pobijediti. Samopouzdanje nam je veliko i uvijek je pritisak tu u velikim klubovima kao što je Hajduk. Znamo se nositi s tim pritiskom i na nama je da nastavimo tako“, kazao je Krovinović.(dku)



Tagovi

HajdukkalendarFilip KrovinovićNK LokomotivaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti