Reuters
Reuters

Hajdukov krvnik uvjerljiv, Bilbao upisao prvi poraz u sezoni, Valencia razbila Getafe (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.09.22. | 22:35

Žuta podmornica uvjerljivo slavila u Valenciji.

Nakon što je Osasuna u ranijem terminu svladala Rayo Vallecano, u popodnevnom su odigrana još dva susreta španjolske Primere.

Athletic Bilbao upisao je prvi poraz u sezoni te je primio prvi pogodak u španjolskoj La Ligi i to nakon što je Espanyol kao gost slavio s 1:0 u 4. kolu na San Mames stadionu.

Utakmica je odlučena u samom finišu, u 87. minuti, kada je Danac Braithwaite pogodio za prvu pobjedu Espanyola ove sezone.

Nakon što je pokleknula obrana Athletica jedino je obrana Villarreala ostala čvrsta i dalje te je taj klub jedini u ligi koji još nije kapitulirao. U ovom kolu Villarreal je pred svojim navijačima svladao Elche 4:0. U prvom poluvremenu su pogađali Gerard Moreno i Lo Celso, a u drugom Coquelin i Morales. Ovom pobjedom Villarreal je skočio na treće mjesto ljestvice.

U posljednjoj utakmici dana Valencia je pravim blitzkriegom razbila Getafe s 5:1. Šišmiši su već do 16. minute imali prednost od 3:0, nakon što su zabijali Toni Lato (7.), Samuel Lino (14.) i Samu Castillejo (16.), a sve je bilo definitivno riješeno u razmaku od 65. do 68. minute kada su zabili Nico i Hugo Duro. Počasni pogodak za Getafe zabio je Alvarez Sosa u 78., a domaćini su dvoboj zaključili s 10 igrača nakon što je Moriba dvije minute prije kraja zaradio drugi žuti karton. Duboko u sudačkoj nadoknadi isključujući karton dobio je i Getafeov Arambarri.

Ovo kolo u ponedjeljak zatvaraju Valladolid i Almeria.

La Liga, 4. kolo

Petak, 2. rujna

Celta Vigo - Cadiz 3:0

Subota, 3. rujna

Mallorca - Girona 1:1

Real Madrid - Real Betis 2:1

Real Sociedad - Atletico Madrid 1:1

Sevilla - Barcelona 0:3

Nedjelja, 4. rujna

Osasuna - Rayo Vallecano 2:1

Athletic Club - Espanyol 0:1

Villarreal - Elche 4:0

Valencia - Getafe 5:1

Ponedjeljak, 5. rujna

Real Valladolid - UD Almeria, 21.00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igrajte odgovorno 18+


Tagovi

VillarrealEspanyolAthletic BilbaoPrimera

Ostale Vijesti