Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Hajdukov bek za Francuze je bio najbolji: "Nije me briga što mediji pišu, zanima me što kažu otac i brat"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.04.21. | 20:19

Dolaskom Tramezzanija standardan je u prvih jedanaest Hajduka

Hajdukov desni bek Darko Todorović odigrao je dobru utakmicu za BiH protiv Francuske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Neumorno je sprintao po desnoj strani, a u ni jednom trenutku nije pokazao strah od francuskih zvijezda pa mu je priznanje na kraju utakmice odao i France Football proglasivši ga najboljim u redovima Zmajeva.

Standardan je u reprezentaciji, a u Hajduku nije bio puno igrao do dolaska Paola Tramezzanija koji se po preuzimanju klupe Bilih zapitao kako BiH reprezentativac nije više igrao. Nakon kvalifikacijskog ciklusa Todorović je dao intervju za portal Reprezentacija.ba.

Otkrio je da nije zadovoljan brojem bodova koje su Zmajevi osvojili u utakmicama s Finskom i Francuskom. Smatra da svi mogu biti zadovoljni prikazanim i pristupom reprezentativaca u prošlim utakmicama.

"Sretan sam, prije svega, što mi je izbornik ukazao povjerenje. Po prirodi uvijek težim boljem, ali nadam se da su navijači reprezentacije manje-više zadovoljni mojim pristupom i onim što sam pružio. Dajem sve od sebe u svakoj utakmici. Najbolje ocijenjeno? Ma, pusti to. Nije me toliko briga što novine pišu, zanima me što govore moji roditelji i brat. Oni su moji najiskreniji obožavatelji. Oni su objektivni, govore mi u lice kad sam dobar, a kada loš i ukazuju na sve pogreške.", rekao je Todorović.

Odgovorio je i kakav mu je bio osjećaj susresti se na terenu s francuskim igračima.

“Posebno. Imaju toliko velikih imena, zvijezda do zvijezde, ali kad igre počnu sve se zaboravi. Vi samo razmišljate o sebi i svojoj igri. Pogba me se najviše dojmio. Doista je dobar igrač, ne mogu vjerovati da takav igrač postoji, s takvom tehnikom, brzinom i pokretljivošću. Dres na kraju nisam tražio. Nije me bilo briga, izgubili smo.", istaknuo je.

Pohvalio je rad novog izbornika BiH Ivajla Peteva. Rekao je kako radi dobar posao i kako misli da će Zmajevi u budućnosti pružati još bolje igre.

Pred kraj intervjua dotaknuo se i svog statusa u Hajduku te života u Splitu.

 „Prva polovica sezone nije bila najbolja, nisam odigrao sve utakmice, bilo je ozljeda. Međutim, u drugom dijelu dolaskom novog direktora i novog trenera moj se status promijenio. Odigrao sam sve utakmice i što se toga tiče mogu biti zadovoljan. Sad, ne znam što će se dalje događati, hoću li ostati. Ne želim ni razgovarati o tome. Sada je najvažnije izboriti mjesto u Europi s Hajdukom. Prema onome što sam vidio, grad je fenomenalan. Vrijeme je uvijek lijepo, sunca je, mislim da ove godine nije bilo snijega. A ljudi su vrlo kulturni, ljubazni. Svi žive za Hajduk.”, zaključio je Todorović.


Tagovi

HajdukDarko Todorovićbosna i hercegovina

Ostale Vijesti