Hajduk želi dovesti kapetana Gorice

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.07.20. | 08:12

U Turopolju se nadaju velikoj zaradi od ovog potencijalnog transfera.

Splitski Hajduk ovog ljeta planira prodati vratara Josipa Posaveca. Bivši U21 reprezentativac Hrvatske obećavao je među vratnicama velikana s Poljuda, ali njegove predstave ove sezone definitivno nisu zadovoljile kako struku, tako ni navijače te su 'Bili' spremni unovčiti njegove usluge.

Čini se kako su već detektirali njegovu zamjenu, a ona bi mogla stići iz Gorice.

Kako prenose Sportske novosti, Hajduk želi dovesti Kristijana Kahlinu, kapetana momčadi Valdasa Dambrauskasa i jednog od boljih vratara u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Predsjednik Goričana, Nenad Črnko i sportski direktor Mindaugas Nikoličius prije nekoliko su dana bili u Splitu, tvrdi isti izvor, gdje su se sastali s litavskim ulagačem u klub Gintarasom Staniulisom.

„Neću ništa komentirati, osim da bi primjerice bilo dobro da Hajduk proda Posavca za dva milijuna eura, pa nama plati milijun za Kahlinu“, poručio je predsjednik Črnko za Sportske novosti.

Poprilično optimistično, mnogi će reći nerealno očekivanje turopoljskog kluba, ali tko zna. Kahlina je u ove dvije godine jedan od najstandardnijih i najkonzistentnijih igrača Gorice, kako pod Jakirovićem, tako i pod Dambrauskasom. Upisao je 137 uzastopnih ligaških nastupa za Goricu, prošlog je tjedna napunio 28 godina, a spomenuti izvor piše kako na stolu ima i ponudu prvaka Azerbajdžana, Karabaha.

(Foto: Nel Pavletić/Pixsell)


Tagovi

Kristijan KahlinaHNK Gorica

Ostale Vijesti