EXPA/ Focus Images/ Geraint Nicholas
EXPA/ Focus Images/ Geraint Nicholas

Gvardiol: Trebat će nam određeno vrijeme da se priviknemo na nove dresove

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.03.24. | 17:40

Predstavljanje nove garniture dresova bit će u ponedjeljak

Hrvatski nogometni savez zakazao je službeno predstavljanje novih dresova za ponedjeljak. Vatreni će ih nositi u predstojećem ciklusu, koji uključuje i nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj u lipnju i srpnju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Predstavljanje će biti upriličeno u ponedjeljak 18. ožujka od 18 sati biti City Center one East u Zagrebu, uz koncerte Tihe Orlića i Opće opasnosti, kojima će se na pozornici u novim dresovima pridružiti i hrvatski reprezentativci, kao što je to već najavljeno na novom TikTok profilu HNS-a.

“Naravno da se radujem novim dresovima, uvjeren sam da su jednako oduševljeni i moji suigrači u reprezentaciji. Jako mi se sviđaju, trebat će nam određeno vrijeme da se priviknemo na njih, ali jedva ih čekamo odjenuti. Drago mi je da su dresovi opet spoj modernog dizajna i tradicije i da će, kao i uvijek, biti odraz nacionalnog ponosa. Nadam se da će se jednako svidjeti i našim vjernim navijačima i svim ljubiteljima nogometa”, rekao je hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol, koji jedva čeka novo okupljanje Vatrenih.

Nakon predstavljanja dresova, izabranici Zlatka Dalića će do kraja ožujka odraditi dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Zaigrat će u Kairu, na ACUD Cupu, turniru koji će biti organiziran u okviru projekta FIFA Series. Svoj će polufinalni dvoboj protiv Tunisa odigrati 22. ožujka na stadionu Air Defense, s početkom u 22:00 po lokalnom vremenu (21:00 po hrvatskom vremenu), dok će drugo polufinale, između domaćina Egipta i Novog Zelanda, biti odigrano u istom terminu na stadionu Cairo International.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 25. ožujka u 22:00 po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, gdje će dan kasnije, 26. ožujka, biti odigrano i finale, također u 22:00 po lokalnom vremenu, odnosno sat manje po hrvatskom vremenu. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHNSHrvatski nogometni savezDresovinovi dresoviJoško Gvardiol

Ostale Vijesti