Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Grgić o Ljubičićevoj posudbi: "Ima potencijal da tamo eksplodira, vole oni takve borce tamo"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.06.22. | 10:40

Mladi napadač provest će jednogodišnju posudbu u LASK-u, bivšem klubu Hajdukovog veznjaka

Nije više novost da je novi član bivšeg kluba Lukasa Grgića i mladi Hajdukov napadač Marin Ljubičić. Otišao je u LASK iz Hajduka na posudbu s opcijom otkupa, a bivšem mladom suigraču samo riječi hvale je imao Grgić s kojim smo prokomentirali ovu posudbu.

„Zvali su me i neki novinari iz Austrije, ali nisam im smio tad puno otkriti. Pitali su me i bivši suigrači kakav je. Ljubu sam svugdje pohvalio i drag mi je momak. Mislim da ima potencijal da eksplodira baš u LASK-u. Nažalost u Hajduku mu je velika konkurencija, nije mu loše da se malo makne. Sad je vani i eto 'bori se sine za najjače'. Došao je u prvu momčad kao junior koji je zabio 30 golova, a nije to malo Moraš ti to i zabiti. Gdje god igraš golovi su golovi. Negdje su golmani možda slabiji, ali opet“, rekao nam je Grgić i dodao:

„Ljuba svakako ima potencijal da tamo eksplodira, vole oni takve borce tamo. Može sigurno naslijediti mog prijatelja Raguža u napadu. On je sad bio godinu i pol izvan terena zbog ozljede, a nadam se da će na kraju sezone obojica biti na vrhu ljestvice strijelaca“, zaključio je Grgić za Germanijak.

S Lukasom Grgićem smo razgovarali u Bad Waltersdorfu gdje se Hajduk sprema za narednu sezonu. O čemu smo sve razgovarali možete pročitati OVDJE.


Tagovi

Germanijak u Austriji s HajdukomMarin LjubičićLukas Grgić

Ostale Vijesti