Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Grezda zbog udaranja Čolaka zaradio kaznu koja će ga „izuti iz cipela“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.02.21. | 13:31

U prijavi stoji kako je Grezda Čolaka, čim ga je ugledao kako prolazi kroz garažu prema svom autu, pozvao na stranu. Čolak se zaustavio, a Grezda mu je prišao i udario ga šakom u lice.

Jedna od najuzbudljivijih utakmica prošle sezone bila je ona polufinalna u Kupu između Rijeke i Osijeka, kada su domaćini na Rujevici slavili 3:2. Međutim, sjajnu utakmicu zasjenio je incident nakon susreta u garaži riječkog stadiona, kada je Grezda verbalno i fizički napao Antonija Mirka Čolaka.

Osam mjeseci kasnije albanskog je nogometaša stigla kazna i prema odluci riječkog Općinskog suda morat će platiti 769,20 kuna zbog udaranja šakom te troškove prekršajnog postupka. Proglašen je krivim zbog kršenja članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prisjetimo se, Osječani su tada u borbi za finale vodili pogotcima Bočkaja 0:2, no Riječani su u zadnjih 25 minuta preokrenuli vodstvo u svoju korist, što je očito izritiralo Grezdu. U prijavi stoji kako je Grezda Čolaka, čim ga je ugledao kako prolazi kroz garažu prema svom autu, pozvao na stranu. Čolak se zaustavio, a Grezda mu je prišao i udario ga šakom u lice.

Dan kasnije Grezda se ispričao Čolaku, ali je ujedno i poručio kako je bio iziritiran njegovim ponašanjem na terenu i izvan njega jer ga je vrijeđao na osobnoj i nacionalnoj osnovi. U međuvremenu, svi su već gotovo i zaboravili na ovaj incident, ali ne i Prekršajni sud, koji je u konačnici kaznio Osijekova igrača.

Danas, osam mjeseci kasnije, Antonio Mirko Čolak brani boje grčkog PAOK-a, dok Grezda nije u prvome planu trenera Bjelice i uskoro bi mogao napustiti Osijek.



Tagovi

Eros GrezdaAntonio-Mirko ČolakOsijek

Ostale Vijesti