Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Grezda ponovno na meti Mađara, u klubu ga čeka bivši suigrač iz Gradskog vrta

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.07.21. | 17:01

Povremeni albanski reprezentativac se i prošle zime povezivao s odlaskom u Nemzetei Bajnoksag ligu, ali do posla nije došlo.

Povremeni albanski reprezentativac Eros Grezda već duže vrijeme muku muči s ozljedama. Krilni napadač Osijeka zadnju utakmicu odigrao je 12. rujna prošle godine na Rujevici te je od tad više vremena provodio kod liječnika nego na treningu s momčadi.

Ljetne pripreme je dobro startao, no pred sam kraj boravka u Svetom Martinu na Muri ponovno je zadobio ozljedu zbog koje trener Bijelo-plavih nije mogao računati na njega na startu prvenstva.

Međutim, nije javna tajna kako Grezda nije baš po ukusu Nenada Bjelice, koji zasigurno ne bi imao ništa protiv njegove prodaje. Zimus se 26-godišnji ofenzivac povezivao s odlaskom u Južnu Koreju i Poljsku, kao i u susjednu Mađarsku, gdje je navodno najbliže bio Diosqyoru kojeg je vodio Zoran Zekić. Međutim, što bi se reklo tresla se brda rodio se miš i Grezda je ostao u Gradskom vrtu.

No, to što nije otišao na zimu ne znači da neće ovoga ljeta i to baš u Mađarsku, koja mu je očito suđenja. Naime, pojavila se informacija kako ga tamošnji prvoligaš ZTE želi dovesti na posudbu. Ukoliko dođe do dogovora između klubova Grezda bi se pridružio bivšem suigraču Zoranu Lesjaku s kojim je dijelio svlačionicu u Gradskom vrtu u jesenskom dijelu sezone 2017./18.

Grezda se početkom prošle godine vratio u Osijek nakon godinu i pol dana u Glasgow Rangersima, gdje otišao u paketu s lijevim bočnim hrvatske reprezentacije Bornom Barišićem. U Osijek je prvi put došao iz Lokomotive, a u karijeri je nastupao još za Zavrč, Aluminij i GAK 1902.


Tagovi

OsijekPrva HNLEros Grezdatransferi

Ostale Vijesti