PASCAL ROSSIGNOL/Action Images
PASCAL ROSSIGNOL/Action Images

Grbićev Lille poražen, obrana naslova ne ide po planu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 16.10.21. | 18:58

Hrvatski vratar bio je nemoćan kod jedinog pogotka.

Forma aktualnog francuskog prvaka Lillea veoma je promjenjiva nakon što je kormilo momčadi napustio Christophe Galtier koji je početkom sezone sjever zemlje zamjenio jugom i preuzeo Nicu. U dvoboju desetog kola Ligue 1 pod vodstvom novog trenera Jocelyna Gourvenneca upisali su minimalni poraz na gostovanju kod Clermont Foota.

Zbog suspenzije i ozljede nisu mogli računati na svoje udarne napadačke opcije Buraka Yilmaza i Jonathana Davida čiji se izostanak itekako osjetio. Njihovi napadi bili su jalovi i nisu uspjeli kreirati ozbiljniju priliku.

Domaćin je u vodstvo došao pogotkom lijevog beka Vitala N’Simbe u 32. minuti, nakon jednih od brojnih kontranapada Clermonta lopta se odbila van šesnaesterca, na nju je velikom brzinom natrčao N’Simba i iz prve tukao prema Grbićevim vratima. Prizemni šut išao je uz samu stativu i naš reprezentativni vratar bio je nemoćan. Pogodak pogledajte OVDJE.

Do kraja utamice Lille je imao posjed, ali ga nije uspio kapitalizirati. Obrana naslova ne ide po planu i nalaze se u sredini tablice. U idućem kolu pokušati će popraviti današnji dojam kada dočekuju Stade Brestois.



Tagovi

Ivo GrbićLilleLigue 1

Ostale Vijesti