Gorica nastavila niz protiv Rijeke – VAR presudio u sudačkoj nadoknadi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.02.20. | 19:26

Odlična utakmica u Turopolju.

Posljednja utakmica 22. kola Prve HNL igrala se u Velikoj Gorici gdje je domaćin nastavio neporaženosti protiv Rijeke. Nakon poraza u srpnju 2018. godine na startu prvoligaškog iskustva, momci Sergeja Jakirovića su upisali pet uzastopnih pobjeda. Danas nisu došli do sva tri boda, ali u utakmici koju je presudio VAR u sudačkoj nadoknadi ostali su neporaženi jer je utakmica završila bez golova.

Utakmicu su obilježila dva igrača domaćih, Kristijan Kahlina, s nekoliko sjajnih obrana Franku Andrijaševiću i Stjepanu Lončaru (1 na 1), dok je Kristijan Lovrić najviše prijetio gostima, uglavnom iz slobodnih udaraca (vratnica).

Momci Simona Rožmana bili su kvalitetnija momčad na travnjaku, ali gol ih „nije htio“. Kada su konačno uspjeli svladati Kahlinu u drugoj minuti sudačke nadoknade, sudac Fran Jović je pregledao VAR snimku te je utvrdio da je strijelac Antonio Mirko Čolak prilikom udarca glavom sebe pogodio i u ruku te je gol poništen.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.335%;"><iframe src="https://streamable.com/s/pz4pa/dckuqx" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.335%;"><iframe src="https://streamable.com/s/qgeeu/jmvbnx" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Riječani su sada izjednačeni s Osijekom na trećem mjestu ljestvice s 38 bodova, imaju tri manje od drugoplasiranog Hajduka i velikih 15 bodova zaostatka za vodećim Dinamom. Lokosi su im prvi pratitelji s 34 boda, dok Gorica ima 31 bod na svom kontu.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

HNK GoricaStjepan LončarFranko AndrijaševićAntonio-Mirko ČolakKristijan LovrićKristijan Kahlina

Ostale Vijesti