Screenshot
Screenshot

Godine su samo broj: Andres Iniesta i dalje zabija (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.03.22. | 11:27

Legenda Barcelone već tri i pol godine igra za Vissel Kobe i izgleda kako ne misli tako brzo prestati, a nevjerojatan pogodak zabio je i nekoć velika nada brazilskog nogometa Leandro Damiao nakon pogreške golmana kakvu ne viđamo često

U japanskoj J1 ligi danas su na rasporedu bile utakmice 3. kola. Jučer je odigrana prva utakmica u kojoj je Iwata svladala Kyoto u gostima s uvjerljivih 4:1, dok danas nismo imali prilike uživati u tako golovima bogatim utakmica.

Četiri pogotka pala su u susretu G-Osake i Kawasakija, a gosti su do boda stigli u petoj minuti dodanog vremena. Junak je bio nekoć velika nada brazilskog nogometa Leandro Damiao koji je za Selecao upisao 18 nastupa i tri pogotka.

Danas 32-godišnji napadač, koji je u Europi proveo samo jednu polusezonu igrajući za Betis, član je Kawasakija nešto više od tri godine, a danas je došao do svojeg 61. pogotka za japansku momčad u 132 nastupa. Damiao je zabio nakon nevjerojatne pogreške golmana kojem se gostujući napadač Kobayashi prikrao iza leđa, čisto mu oduzeo loptu, a brazilskom napadaču potom nije bilo teško pospremiti loptu u mrežu.

Komičnu reakciju golmana Ishikawa i pogodak brazilskog napadača pogledajte OVDJE

Osim Leandra Damiaa, u listu strijelaca se danas upisao i Andres Iniesta, legenda Barcelone koji već tri i pol godine igra za Vissel Kobe.

Iniesta je zabio u 28. minuti nakon asistencije Yamaguchija, ali je domaćin ipak stigao do boda u 82. minuti nakon što je pogodak postigao Sasaki.

Pogodak Inieste pogledajte OVDJE

Budući da 37-godišnji Španjolac ima važeći ugovor s japanskim klubom do siječnja 2024. godine, za očekivati je da neće tako brzo prestati s profesionalnim nogometom. Uostalom, i danas je potvrdio da su za njega godine samo broj, a iako više nije u najboljim igračkim godinama, njegovo nogometno znanje je, bez da podcjenjujemo J1, vjerojatno veće od svih ostalih igrača u japanskoj ligi zajedno.



Tagovi

Andres IniestaLeandro DamiaoJapan

Ostale Vijesti