Foto: Istra 1961
Foto: Istra 1961

Germanijak najavio, Istra 1961 potvrdila: Catalá potpisao!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.08.23. | 11:32

Ono što smo jučer pisali je već danas potvrđeno

David Catalá je novi trener Istre 1961. Pulski prvoligaš je na službenim stranicama predstavio novog trenera o kojem ste već mogli ono najosnovnije doznati na Germanijaku jučer prije utakmice. Dakle, nepisano nogometno pravilo još jednom se ostvarilo – kad Germanijak najavi, klubovi službeno potvrđuju!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Catalá je potpisao ugovor na 1+1 godinu, a najveći trag u karijeri ostvario je u AEK-u iz Larnace čije su boje, zanimljivo, također zelena i žuta. Posljednji angažman nekadašnji stoper Espanyola i Celte Vigo imao je u Apollonu, a u trenerskoj karijeri je najčešće preferirao sustave 4-2-3-1 i 4-4-2.

Na klupi novog kluba debitirat će ove subote u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Istra 1961 je trenutno pretposljednja momčad HNL-a sa svega dva osvojena boda u četiri kola, s tim da su u nedjelju stigli do važnog boda protiv Osijeka u ludoj završnici u kojoj su uspjeli dostići goste koji su imali dva boda prednosti (4-4).

Spomenimo i kako je David Catalá četvrti stranac (a ujedno i četvrti Španjolac) na klupi Istre 1961 nakon Manola Márqueza (danas trener indijske Goe), Curra Torresa (Levadia Tallinn) i Gonzala Garcije koji je i dalje bez kluba po odlasku iz Pule. (I.A.S.)



Tagovi

Istra 1961Hrvatska nogometna ligaHNLDavid Catalá

Ostale Vijesti